Buddhist Center

Vienna, Austria

The Buddhist Center in Vienna was redesigned by Hoppe Architects. The building envelope was clad with concrete skin panels in silvergrey and sandstone. The two colors blend harmoniously into the overall picture.

Photos: Ditz Fejer

Product concrete skin
Scope 800 m²
Colour silvergrey, sandstone
Surface ferro
Fixation Bonding
Architect HOPPE Architects
Year 2010
Location show

The Rieder Group operates internationally and offers customers a large network. With 3 locations, as well as sales partners in over 50 countries, the innovative concrete products are used worldwide.

Contact
You are using an outdated browser.
You are using an incompatible browser.

Modern Browsers are:

Mozilla Firefox

Google Chrome

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.