Salzburg courthouse

Salzburg, Austria

For the conversion and extension of the courthouse, the architects of Franz&Sue opted for a transparent, open and low-threshold concept. The new glazed building can accommodate meeting rooms. The atrium ties together all floors. Parts of the facade and the entrance area were clad with concrete skin panels in sahara. Their light shade harmonizes with the ample glass surfaces.

Photos: Ditz Fejer

Product concrete skin
Scope 1.500 m²
Colour sahara
Surface ferro
Fixation Bonding
Architect Franz&Sue
Builder BIG Bundesimmobiliengesellschaft m.b.H.
Year 2019
Location show

The Rieder Group operates internationally and offers customers a large network. With 2 locations, as well as sales partners in over 50 countries, the innovative concrete products are used worldwide.

Contact
You are using an outdated browser.
You are using an incompatible browser.

Modern Browsers are:

Mozilla Firefox

Google Chrome

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.