Courtyard House

Houston, USA

The residential building consists of two rectangular structures connected by a glazed corridor. The building was designed to ensure a high degree of privacy for the residents and to make efficient use of the plot of land. The architects used shades of white, grey and black, which gives the building a calm appearance. Parts of the facade were clad with concrete skin panels in anthracite.

Photos: J R Woody Photography

Product concrete skin
Scope 700 m²
Color anthracite
Surface ferro light
Architect Robertson Design
Year 2018
Location show

The Rieder Group operates internationally and offers customers a large network. With 3 locations, as well as sales partners in over 50 countries, the innovative concrete products are used worldwide.

Contact
You are using an outdated browser.
You are using an incompatible browser.

Modern Browsers are:

Mozilla Firefox

Google Chrome

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.