Residential complex Postbauer-Heng

Postbauer-Heng, Germany

The residential complex in Postbauer-Heng is characterised by sophisticated, modern design and sustainable and quality-conscious architecture. The project consists of 3 buildings and an underground car park with 39 parking spaces. öko skin slats in three different surfaces were used for the facade, resulting in a vivid play of colours on the building envelope.

Photos: Ditz Fejer

Product öko skin
Colour chrome, sandstone, terra
Surface ferro, ferro light, matt
Fixation Rivets
Architect Graf Architekten
Builder Roland Kastner
Year 2019
Location show

The Rieder Group operates internationally and offers customers a large network. With 4 locations, as well as sales partners in over 50 countries, the innovative concrete products are used worldwide.

Contact
You are using an outdated browser.
You are using an incompatible browser.

Modern Browsers are:

Mozilla Firefox

Google Chrome

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.