Watson Lake Community Hospital

Watson Lake, Canada

The architects at Kobayashi + Zedda and DGBK were faced with the challenge of turning an empty steel-framed building shell into a fully functional hospital. They adapted the existing building to the location’s natural features and designed modern premises. The columns in front of the lower entrance area form an abstract interpretation of the woods around Watson Lake. The building envelope was clad with concrete skin panels, which blend harmoniously into the surroundings.

Photos: ANDREW LATREILLE / www.andrewlatreille.com

Product concrete skin
Scope 520 m²
Colour ivory
Surface ferro
Architect Kobayashi + Zedda Architects, DGBK Architects
Year 2013
Location show

The Rieder Group operates internationally and offers customers a large network. With 3 locations, as well as sales partners in over 50 countries, the innovative concrete products are used worldwide.

Contact
You are using an outdated browser.
You are using an incompatible browser.

Modern Browsers are:

Mozilla Firefox

Google Chrome

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.